Kosova Cumhuriyeti Başbakanı Albin Kurti, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Turgay’ın ev sahipliğinde İzmir’e geldi. İzmir Ticaret Odası (İTO)’nda gerçekleşen davete Kosova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’nin onur konuğu katılan Başbakan Kurti, Kosova kökenli vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Whatsapp Image 2024 07 07 At 12.26.50 (1)

Birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisinin yer aldığı etkinliğe geçtiğimiz hafta bir kez daha Mustafakemalpaşa Rumeli Halk Oyunları ve Kültür Derneği Başkanlığına seçilen Necip Şen de davet edildi. Başbakan Albin Kurti ile görüşme fırsatı da  bulan Necip Şen görüşmeye dair açıklamalarda bulundu.

Çarşamba Günü Belediye Meclisi’nde Görüşülecek Konular Belli Oldu! Çarşamba Günü Belediye Meclisi’nde Görüşülecek Konular Belli Oldu!

''Mustafakemalpaşa’ya davet ettik''

Şen, açıklamasında ‘’Kosova ve Türkiye arasındaki ilişkilerin güçlenmesi bizim çok çalışmamıza, gayret göstermemize bağlı. Biz de üzerimize düşeni yapıp ata topraklarımızla karşı sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. Sınırın her iki yanında yaşayan kardeşlerimiz için olumlu projelere imza atmak en büyük hedefimiz. Bu bağlamda Başbakan Kurti’yi ilçemiz Mustafakemalpaşa’ya da davet ettim. Bu toplantı umarım hayırlara vesile olur.’’ dedi.

Whatsapp Image 2024 07 07 At 12.26.51

Editör: Haber Merkezi