Geçtiğimiz dönemde büyük proje şeklinde tanıtılan ve bitirilemeyen altyapı çalışmaları Mustafakemalpaşa için büyük sorunlar oluşturmuştu. Yolların zamanında düzeltilememesi, müteahhitlerin projeleri terketmesi, altyapı getirilen mahallelere geç gelen üst yapı çalışmaları vatandaşları mağdur etmişti. 

50 Yıllık Sorun Neden Hala Çözülemiyor!

Adsız Tasarım (9)

Dev AVM Projesine Mustafakemalpaşa Meclisinden Onay Çıktı! Dev AVM Projesine Mustafakemalpaşa Meclisinden Onay Çıktı!

Mustafakemalpaşa’nın geleceğini şekillendirmek için önemli adımlar atılmasına rağmen yapılan yanlışlar ve tamamlanmayan yollar dünkü yağışın ardından yine sorgulanır oldu. Sosyal medyada vatandaşlar geçmiş dönem belediye başkanı Mehmet Kanar’a sitem etti. Bazı vatandaşlar ise bu sürecin çok daha önce başlaması gerektiği ve geç kalındığını yazdı. Sadi Kurtulan döneminde altyapıya dair hiçbir çalışma yapılmaması da vatandaşların dile getirdiği şikayetlerden biri oldu. Özellikle Mehmet Kanar’ın “Üç Büyük Proje” adıyla plansız bir projeyi yürütmesi ve yürütülen sürecin Mustafakemalpaşa halkı için sancılı olması ana neden olarak gösterildi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem için ise sürecin yavaş ilerlediğini ve daha hızlı hareket edilmesi gerektiğine dair eleştiriler geliyor. Peki ya kısa süreli bir yağmurun Mustafakemalpaşa’da hayatı felç etmesinin sorumlusu kim?

Şükrü Erdem Yaptığı Açıklamalarla Sorunun Kısa Sürede Çözüleceğini Açıkladı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem seçildiği zaman yaptığı açıklamalarla bir enkaz devraldığını ve ilçenin problemleriyle hız kesmeden ilgileneceğini söylemişti. İlçenin 14 mahallesini kapsayan ve vatandaşın günlük yaşamını kabusa çeviren yağmursuyu, içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları ile sorun olmaktan çıkması hedefleniyor.

Şükrü Erdem daha önceki açıklamalarında altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı projelerine de hız kesmeden devam edeceğini söylemişti. Bazı mahallelerde zeminin düzenlendiğini ve kısa sürede yapılan anlaşmalarla beklenen asfaltın tüm mahallelere kısa sürede geleceği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi