19 Mayıs 2024 tarihinde yapılan PAŞADER seçimleri ile başkan ve yönetim değişmişti. Göreve geldikleri günden bugüne birçok tebrik ziyareti alan PAŞADER yönetimini son olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi’ndeki Mustafakemalpaşalı meclis üyeleri ziyaret etti.

Pasader Meclis Uyeleri

Spiker Erdinç Sülün Yazdı: Hasret Bitti Paşa Fırtına Gibi Esti Spiker Erdinç Sülün Yazdı: Hasret Bitti Paşa Fırtına Gibi Esti

PAŞADER’den meclis üyelerine teşekkür

Meclis üyelerinin PAŞADER ziyaretini sosyal medya hesaplarından da paylaşan PAŞADER yönetimi yayınladıkları mesajla Mustafakemalpaşalı meclis üyelerine teşekkür etti. Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi.

Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizin eski Başkanlarından, Nilüfer İlçe ve Büyükşehir Meclis Üyesi Metin TUNÇEL, Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Yardımcımız ve Bursa İl Meclis üyemiz Derya Deniz KANAR, Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın SALDIZ, Mustafakemalpaşa ve Bursa İl Meclis Üyesi Murat DÖNMEZ, Mustafakemalpaşa İlçe ve Bursa İl Meclis Üyesi Hakkı Rıza GÖKSU, Mustafakemalpaşa İlçe ve Bursa İl Meclis Üyesi Haşim YOLDAŞ, Nilüfer İlçe Meclis Üyesi Akın ULUDAĞ'ın derneğimizi ziyaret etmelerinden büyük mutluluk duyduk. Kendilerine, hediyeleri ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa BOZBEY’in selamlarını ilettikleri için Dernek Başkanımız Murat TUNÇEL ve Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ederiz.

Editör: Haber Merkezi