Kolpaçino filminde Kamil rolüyle tanınan ünlü oyuncu Ömer Kurt, değerli sanatçı Ender Balkır ve iş insanı Muhsin Şaşmaz bugün Mustafakemalpaşa’daydı. ’’Oyuncaksız Çocuk Kalmasın’’ projesi kapsamında Mustafakemalpaşa’ya gelen ekip köy köy gezip oyuncak dağıttı. Çocukların mutluluğu görülmeye değerken proje de vatandaşların takdirini topladı.

Spiker Erdinç Sülün Yazdı: Hasret Bitti Paşa Fırtına Gibi Esti Spiker Erdinç Sülün Yazdı: Hasret Bitti Paşa Fırtına Gibi Esti

Kolpacino Kamil Mustafakemalpasa2

CHP İlçe Başkanı Gökhan Demir: Mutluluk duyduk!

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Gökhan Demir, parti yöneticileri ve meclis üyelerinin katıldığı etkinliği sosyal medya hesabından da paylaşım yaparak duyurdu. Başkan Demir, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Kolpacino Kamil Mustafakemalpasa5

Bugün, değerli iş adamı Muhsin Şaşmaz, değerli sanatçımız Ender Balkır ve sinema ve dizi film oyuncumuz Ömer Kurt ile birlikte “Oyuncaklar Muhsin Abiden” adlı projemizi hayata geçirmekten büyük mutluluk duyduk.

Hep birlikte, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı yolculuğumuzda destek veren herkese teşekkür ederiz!

Unutmayalım: Bir oyuncak, bir çocuğun dünyasını değiştirebilir!

Kolpacino Kamil Mustafakemalpasa3

Editör: Haber Merkezi