A milli futbol takımımız Euro 2024’te gruplarda mücadelesini sürdürüyor. Gruptaki ilk maç olan Gürcistan’ı yenen milli takımımız grubun favorisi Portekiz karşısından boynu bükük ayrılmıştı. Gruptaki son maçı için milli takımımız 26 Haziran Çarşamba günü Çekya karşısına çıkacak. Kader maçı anlamına da gelen Çekya maçı Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin dev ekran organizasyonu ile Adnan Menderes Meydanı’nda takip edilebilecek.

Kader Maci Yine Dev Ekranda Adnan Menderes Meydaninda

Millilere beraberlik yetiyor

A Milli futbol takımımız için Çekya karşısında alınacak olası bir beraberlik gruptan çıkmak anlamına gelecek. Grup liderliği şansı kalmayan milliler Çekya karşısında galibiyet de alsa gruptan Portekiz’in arkasına ikinci sırada çıkacak.

Spiker Erdinç Sülün Yazdı: Hasret Bitti Paşa Fırtına Gibi Esti Spiker Erdinç Sülün Yazdı: Hasret Bitti Paşa Fırtına Gibi Esti

Arda Güler oynayacak mı?

Milli takımımızın genç yeteneği Arda Güler’in Portekiz karşısında oynamaması spor kamuoyunda tepki çekmişti. Arda Güler’in Çekya karşısında ilk 11’de yer alıp almayacağı şimdiden merak konusu oldu. Spor kamuoyundaki gazetecilerin tahminlerine göre ise Arda Güler Çekya maçında sahada olacak.

Editör: Haber Merkezi