Karacabey Haber’de yer alan habere göre proje kapsamında Karacabey Kent Lokantası içi düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor. Hijyenik bir Kent Lokantası için çalışmalarda titizlikle sürdürülüyor.

Karacabey’de Amaç Dayanışmayı Güçlendirmek

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı Kent Lokantası projesi için yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 198.yılı törenle kutlandı! Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 198.yılı törenle kutlandı!

 "Bu lokanta, Karacabey halkının bir araya gelerek uygun fiyatlarla kaliteli yemek yiyebileceği bir yer olacak. Sosyal dayanışmayı ve birlikte yaşam kültürünü güçlendirmek için bu tür projelere önem veriyoruz. Özellikle esnaf arkadaşlarımız, öğrencilerimiz ve dar gelirli vatandaşlarımız için büyük önem arz etmektedir. Burada amacımız bir işletmeden ziyade güvenilir ve  lezzetli gıdayı isteyen tüm vatandaşlara modern ve hijyenik şartlarda sunmak.” 

Hedeflerinin uygun fiyatlı ve kaliteli yemek sunmayı hedefleyen Kent Lokantası için çalışmalarda sona yaklaşıldı ve hizmete önümüzdeki günlerde başlanması planlanıyor.

Mustafakemalpaşa’da Kent Lokantası Açılacak mı?

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bu konu ile ilgili herhangi bir açıklaması yok. Kent Lokantası gibi bir projenin gündemde olmadığını da söyleyebiliriz. Karacabey Kent Lokantası açılacak söylemleri ardından çıkan “Mustafakemalpaşa’ya Kent Lokantası gelecek mi?” gibi sorulara cevap henüz verilmiş değil.

Editör: Haber Merkezi