Geçtiğimiz akşam ilçemizde yayın hayatını sürdüren bir medya kuruluşunun konuğu olan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Gökhan Demir siyaset, belediye ve spor dünyasının merak ettiği sorulara yanıt verdi.

Demir, ‘’ Sosyal medya siyaseti yapmıyoruz, İlçemiz için samimiyetle hizmet getirebilmenin peşindeyiz ‘’ dedi.

Sadece makyajı yapılan işlerin önünde fotoğraf çektirerek sorunsuz bölgelerde bulunmadıklarını ifade eden Demir, temizlik ve genel hizmetlerde eksiklik yaşayan okulların tespitlerini tek tek yaptıklarını belirtti.

MUSTAFAKEMALPAŞASPOR’ UMUZ SİYASET ÜSTÜ BİR YAPIDIR

3.Lig heyecanını yaşadığımız ve başarısı için gece gündüz mücadele ettiğimiz Mustafakemalpaşaspor’umuza kimse siyaseti alet edemez diyerek açıklamalarına devam eden Demir, ‘’ Yönetimi oluştururken de, maçlarımıza yaptığımız davetlerde de herkesi kucaklamaya özen gösterdik. Bu tutumumuz sonuna kadar devam edecek. Kimsenin şüphesi olmasın. Şu an yönetimde her partiye mensup olan arkadaşlarımız var. Tribünümüz de aynı şekliyle bir bütün olarak desteklemeye devam ediyor. Bu takım hepimizin ve başarısı da hepimizin yüz akı olacak ‘’ dedi.

BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ ŞEFFAF OLMAK

Mehmet Çelebioğlu Yazdı: Uyarıyoruz! Mehmet Çelebioğlu Yazdı: Uyarıyoruz!

Belediyecilik ile ilgili sorulara da yanıt veren Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Gökhan Demir, ‘’Bizim en büyük vizyonumuz Devlet terbiyesi sahibi bir Bakan ile İlçemizi ileriye taşıma hedefidir. Yapılan vizyon projeleri 12 katlı daireler olarak nitelendirenler, günümüzde avm anlayışının yerini ticari ve konut alanlarının birleştirildiği konforlu yaşam alanlarından oluştuğundan haberleri yoktur. Belediye Binamıza asılan mali tablo ise bizlerin şeffaf Belediye anlayışımızın yansımasıdır. Hemşehrilerimizin Belediyenin getirildiği noktadaki mali durumunu bilmeye hakkı vardır. Belediyelerimizden geçmiş dönem vergi borçları İller Bankası payından kesilmektedir. Bursa Büyükşehir Belediyemiz bu ay 485 milyon tl kesintiye uğratılmıştır. Geçmiş dönemlerin faturaları, Belediyelerimizin hizmet akışını engellemek için bugün bizlerden kesilmektedir.

HERŞEYE RAĞMEN HİZMET EDİYORUZ EDECEĞİZ

Tüm engelleme girişimlerine rağmen Belediye hizmetlerine devam ettiklerini belirten Demir, ‘’ 14 Eylül Bulvarı, Ulubatlı Hasan Bulvarı, Lalaşahin Toki Bölgesi ve Bursa Caddesindeki alt yapı tamamlanma işi ihalesi yapıldı. Sözleşme imzalanır imzalanmaz çalışmalar başlanacak ve İlçemiz alt yapı çalışmaları tamamlanmış olacak. Alt ve üst yapının tamamında yaşanan sıkıntılar için bir buçuk yılı bulmadan bitsin diye büyük bir gayret ile çalışıyoruz. Barış Mahallemizde asfalt, sathi ve parke taş çalışmalarımız sona geldi. Atariye Mahallemizde tamir parke taş işleri sürüyor. Küçük Sanayi Sitesi alt yapısı tamamlanan kısımlarında yol çalışmalarımız devam ediyor. Tamir işleri için yeni ihaleler yapıldı. Hızımızı kesmeden devam ediyoruz. Herşeye rağmen hizmet etmeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Tüm sorunları 6 ayda çözmemizi beklemek hayal ürünü olur, hiçbirimizin elinde sihirli değnek yok. Ama tüm planlamalarımızı yaparak önümüzdeki zamanı en verimli şekilde hizmetlerle değerlendireceğimize kimsenin şüphesi olmasın ‘’ dedi.

Editör: Haber Merkezi