Son yaşanan cinayet, taciz ve tehdit olaylarından sonra Mustafakemalpaşa CHP Kadın Kolları basın açıklaması düzenliyor. Basın açıklaması cuma günü 17:00'da Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Kadına Şiddete Hayır!

Mustafakemalpasa Haber Chp

Son yıllarda ülkemizde yaşanan cinayet, şiddet ve taciz ile ilgili olaylar ile sarsılmaktayız. Bu olaylar hepimizi derinden etkilemekte ve endişelendirmektedir. Hiç kimse; bir kadının ya da çocuğun yaşam haklarına, güvenliğine ve özgürlüğüne müdahale edemez. Hiçbir şiddet, taciz ve cinayet normalleştirilemez, kabul edilemez. Bu davranışların her biri insan haklarına bir darbe olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu nedenle Türkiye’nin dört bir yanında tepki olarak basın açıklaması düzenleniyor. Gündem yaratacak bir başka basın açıklaması da Mustafakemalpaşa CHP Kadın Kolları tarafından yarın düzenlenecek.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden Birçok İşyeri ve Tarla İçin Kiralık İlanı Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden Birçok İşyeri ve Tarla İçin Kiralık İlanı

"Sessiz Kalmayacağız " sloganıyla, kadın cinayetlerine ve çocuk istismarına yönelik "Kadına Şiddete Hayır" basın açıklaması 17:00'da Adnan Menderes Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Editör: Haber Merkezi