Mustafakemalpaşa Haberleri

CHP Eski İlçe Başkanı Zehir Zembelek Açıklama Yaptı!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem’in belediye başkan yardımcısı olarak atadığı Nail Kalkandeler’i görevden alması sonucu CHP eski İlçe Başkanı Tandoğan Kuru zehir zembelek açıklamalarda bulundu.

Mustafakemalpaşa belediye başkan yardımcılığından alınan Nail Kalkandeler’in basın açıklamasından önce uzun bir yazı paylaşan Serda Tandoğan Kuru’nun açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Ancak Nail Kalkandeler’in “Meclis Üyesi olarak ilçeme yapacağım hizmetten kimsenin kuşkusu olmasın. Tüm yol arkadaşlarımızla birlikte yürüyeceğiz” cümleleri ile Nail Kalkandeler’in örgüt ile beraber çalışmaya devam edeceğini gösterdi.

İşte Serda Tandoğan Kuru’nun Sosyal Medya Hesabından Paylaştığı O Yazı

Dikkatli okuyalım lütfen

Adam kadın kollarıyla,Gençlik kollarıyla sıkı fıkı olmaya çalışıyor.( ben iyi örgütçüyümdür imajı önemli tabiki).

Ozaman buradan soralım bakalım,

1-Bu adam ne zaman Chp li olmuş diye yazdığımda hop oturup hop kalktınızmı kalkmadınızmı?

2-Tüm yazılanlara rağmen bu arkadaşı meclis listesine yazdınız ve belediye başkan yardımcısı yaptınızmı yapmadınızmı?

3-Bu arkadaşı Belediye başkan yardımcısı yaptınız peki bu adam kötü ve partiye zarar veriyorduysa(ki sizin yaptırttığınız haberde zarar veriyordu yazdırtmışsınız) Bizler yazıp çizerken niye bu kistede meclis üyesi oldu?

Hatta belediye başkan yardımcısı oldu!

4-ilçe başkanı benim kırmızı çizgim (aslında kendisinin değil,Bursa milletvekili Kayhan Pala nın kırmızı çizgisi olan)bu arkadaş görevden alınınca dut yemiş bülbüle döndümü dönmedimi ?(Oysaki adam cağız bu günleri görebilmek için Seçilmiş ilçe yönetimini Nurhayat vekil ve Kayhan vekille iş birliği yaptırtıp Nihat Yeşiltaş'a görevden aldırtıp.Kendisini önce meclis üyesi listesine yazacak,arkasındanda Kayhan Pala ya ağır bastırtıp Başkan yardımcısı yaptırtabileceği İlçe başkanını ve atanmış yönetimin yanında olmamışmıydı)?

5-Atanmış ilçe başkanı ve ilçe yönetimi bu olay ceyran edince,Olağan üstü toplanıp ilçe toplantısı yapıp.Bursa ya iki isim gönderdiklerini söylüyorlarmı sağda solda?

6- Bursa ya 2 isim gönderdiyseniz siz burda ne iş yaparsınız ?

7- Şükrü Başkana damı ayak oyunu yapıyosunuz hayırdır?

8-Yetki Belediye başkanı ve İlçe başkanındadır yalan konuşmayın insanlara!

9-Arkadaşın belediye başkan yardımcılığı gitti sonuç itibarıyla.Etrafında dört dönen kadın kolları,seçilmiş yönetim görevden alınırsa Asla biz bunlarla çalışmayız derken,Atama yönetime kendi çıkarları için(kişisel çıkar) İlçe başkanı çok çalıştı deyip asil yönetimi nasıl yarı yolda bıraktıysa.Şimdi veremli gibi başkan yardımcısı arkadastandamı kaçacaklar?

Kral öldü yaşasın yeni kral mı ?

Nail abi buda sana bi kardeşin olarak nasihatım olsun.Bu gün kendi çıkarları menfaatleri için yola çıktığı insanları satanlarla yol yürürsen gün gelir yine birileri istedi diye senide satarlar.Sen solcu olduğunu savunan bir adamsın ama bizler satılırken sen Kendisinin solcu olduğunu savunan Kayhan Pala ile emek harcamış insanları yok etmeye çalıştınız!

Yarın çıkıp o basının karşısına partiyi ve belediyeyi incitecek laflar konuşursan çok daha ağar şeyler yazarım bil istedim!

Canın yanınca değil emek harcayanların canı yanarken konuşacaktın !!!