Toplumun her kesimini ilgilendiren katı atık ve arıtma tesislerinin önemine dikkat çeken Haşim Yoldaş halkı bilinçlendirmek için yapılan bu ziyaret ile beraber övgü dolu yorumlar aldı.

Haşim Yoldaş’ın açıklamaları şöyle;

Hasim Yoldas

Sevgili arkadaşlar,

Başkan Erdem’den 30 Ağustos mesajı Başkan Erdem’den 30 Ağustos mesajı

ilçemize 2018 yılında kazandırılan ve Buski bünyesinde bulunan katı atık arıtma tesisini ziyaret ettim.

Birim sorumlusu İsmail Ayaz Bey ve ekip arkadaşları ile hoş sohbet eşliğinde tesis hakkında bilgi edindim.

İlçemiz Dere mahalle ve Hamidiye mahallesi dışındaki merkez mahallelerin atık suları bu tesiste arıtma işlemine tabi tutuluyor ve arıtılan su, Mustafakemalpaşa deresine aktarılıyor. Arıtma sonucu çıkan katı atık ise Bursa’ da bulunan çamur yakma tesisine sevk ediliyor.

İsmail Ayaz Bey ve ekip arkadaşlarına en büyük sorununuz nedir diye sorduğumda, tuvalet giderlerine atılan ıslak mendil olduğunu söylediler. Islak mendiller pervanelere dolandığı gibi tesisin çalışmasına da engel oluyor dediler.

Kıymetli hemşehrilerim, bu tür tesisler kolay kazanılmıyor lütfen dikkat edelim ve hassasiyet ile bu tür atıkları tuvalet giderlerimiz yerine çöpe atalım.

Kazanımlarımızı büyütmek için önce elimizdekileri tahrip etmemeye özen gösterelim.

Sosyal Medyada Övgü Dolu Yorumlar

Mustafakemalpaşa CHP Belediye Meclis Üyesi Haşim Yoldaş katı atık arıtma tesisinin ziyaretini fotoğraflarla ve açıklamalarıyla beraber sosyal medyada paylaştı. Halkı bilinçlendirmek ve bu konuya önem göstermek amacıyla yapılan ziyareti sosyal medyada paylaştıktan sonra övgü dolu yorumlar ve beğeniler aldı. Vatandaşların yoğun takdiriyle ilgili yorumlar alan Haşim Yoldaş için, gönderi yorumlarında bazı köyler için de ziyaret talebinde bulunuldu.

Mustafakemalpasa Haber-3

Editör: Haber Merkezi