Yapılan anlaşmalar sonucu 2023-2024 sezonunda Bursa Yıldırımspor'un haklarının satın alınmasıyla 1923 Mustafakemalpaşaspor 3. Ligde yer alacak. Yapılan başvurular sonucunda TFF tarafından da isminin onaylandığı açıklandı.

Spiker Erdinç Sülün Yazdı: Hasret Bitti Paşa Fırtına Gibi Esti Spiker Erdinç Sülün Yazdı: Hasret Bitti Paşa Fırtına Gibi Esti

Onay Geldi TFF Resmi İnternet Sitesi Yayınladı

Yerel seçimlerde başkan seçilen Şükrü Erdem'i ilk projelerinden biri Mustafakemalpaşaspor’u ayağa kaldırmak olmuştu. Mustafakemalpaşaspor'un profesyonel ligde mücadele etmesi hedeflenmiş bu doğrultuda çalışmalar yapılmıştı. Bulunan çözüm ise geçtiğimiz sezonu başarıyla geçirerek 3.ligde mücadele etmeye hak kazanan Bursa Yıldırımspor'un haklarını satın almak oldu. Mustafakemalpaşaspor Bursa Yıldırımspor’un profesyonel ligde oynama haklarını satın aldı ve 1923 Mustafakemalpaşaspor olarak takımımız bu sene 3.Lig 3.Grup’ta mücadele edecek. Bunun sonucunda yapılan başvuru ile TFF’de isim değişikliğini onaylandı. Merakla beklenen isim değişikliği artık resmi olarak TFF resmi internet sitesinde de güncellendi.

Mustafakemalpasaspor-2

Editör: Haber Merkezi