Spiker Erdinç Sülün Yazdı: Hasret Bitti Paşa Fırtına Gibi Esti

Hasret Bitti PAŞA Fırtına Gibi Esti

Mustafakemalpaşaspor, yıllar sonra 3. Lig'e ayak basarken, biz de memleketimizin takımını mikrofon başında hemşehrilerimize aktarmanın heyecanını ve gururunu yaşadık.

Bursa Minareli Çavuş Spor Tesisleri’nde hasretin bittiği bu özel günde ilk sözümüz de ‘Hazırsak başlıyoruz’ oldu. 

Dile kolay...

Bunca yılın özlemini kelimelere dökmek, gollerde sevince ortak olmak, hayatımızın en özel günlerinden birini yaşamamıza da vesile oldu.

Çook özlemişiz çook...

Emeği geçenlere bir kez daha teşekkürler.

Maçın başındaki temkinli futbol, yerini Çağlar’ın şık golüne bırakınca tribünlerin sevinci görülmeye değerdi. Goldeki futbolcu-taraftar bütünleşmesi, aynı zamanda Mustafakemalpaşaspor tribünlerinin bıraktığı yerden çok daha ötede olduğunun kanıtıydı.
Bu ligde böyle taraftarınız varsa inanın çok daha iyi yerleri hakettiğinizin göstergesidir. 
İkinci yarıda Erdal’ın büyük çabasıyla gelen Kerem’in golü, skoru 2-0’a getirirken, maçın da kırılma anı oldu.

PAŞA, yıllar sonra döndüğü profesyonel lige galibiyetle başlamanın haklı gururunu yaşadı. Maç sonundaki coşku yılların hasretini özetler nitelikteydi.

Genel olarak, sezon başı sebebiyle  temponun düşük olmasına rağmen kaleci Alper ve savunmada Erdinç ile Ahmet’in uyumu, orta alanda Bursa futbolunun altın çocuklarından Doğanay’ın akıl dolu asisti, Erdal ve Kerem’in ileri uçtaki özverisi öne çıkan notlarımızın arasında yerini aldı.

Protokolden başlayarak 90 dakikanın tamamına damga vuran PAŞA sevdalılarının desteği her zaman olduğu gibi sezon boyunca en büyük güç olacağının küçük bir fragmanı aslında.

Takımı ayakta tutmak ve eski günlerine döndürmek için büyük çaba harcanıyor. Mustafakemalpaşaspor ‘un zorlu grupta alacağı her puan ve puanlar bu çabaları, takımın umut edilen yarınlara ulaşmasını sağlayacaktır.

İlave olarak;

Maç yayınının kusursuz şekilde hemşehrilerimize ulaştırılması adına büyük emek sarf eden ekip arkadaşlarımıza destekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

Daha güzel ve daha keyifli, bol gollü yayınlarda buluşmak dileğiyle...