Mustafakemalpaşa Haberleri

PAŞADER’den mavi kapak toplama kampanyası

Mustafakemalpaşalılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği PAŞADER yeni bir sosyal sorumluluk projesine muhtarlıklar ile imza atıyor. Detaylar haberimizde…

PAŞADER, Lalaşahin Mahalle Muhtarlığı, Çirişhane Mahalle Muhtarlığı ve Çiftehavuzlar Mahalle Muhtarlığı ile koordinasyon içinde mavi kapak toplama kampanyasına öncülük ediyor. Mustafakemalpaşa ve Bursa merkezde mahalle muhtarlıkları ile organize edilen kampanya ile toplanan kapaklar atık değil, yürüme engelliler için umut olacak.

Kampanya 10 Kasım 2024'e kadar devam edecek ve belirtilen mahalle muhtarlıklarında kapaklar toplanabilecek.

Atık değil umut olsun

‘’Atık değil umut olsun’’ sloganıyla yola çıkılan kampanyaya dair detaylar PAŞADER sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayla açıklandı. Yapılan açıklamada kampanya şu ifadelerle anlatıldı.

Sosyal Sorumluluk Projesi: Mavi Kapak Toplama Kampanyası

PAŞADER, Çiftehavuzlar Muhtarlığı, Çirişhane Muhtarlığı ve Lalaşahin Mahalle Muhtarlığı olarak bir araya geldik ve anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi başlattık! Mavi Kapak Toplama Kampanyası ile hem çevreyi koruyor, hem de ihtiyaç sahiplerine destek oluyoruz.

Kampanya süresince mavi kapaklarınızı bizimle paylaşarak bu güzel projeye katkıda bulunabilirsiniz. Toplanan kapaklar ile ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye temin edeceğiz.

Hedefimiz: Toplumsal dayanışmayı artırmak ve daha yaşanabilir bir çevre için farkındalık oluşturmak.

Siz de bu kampanyaya destek verin, çevrenizdeki kapakları toplayarak bizlere ulaştırın. Küçük bir hareketle büyük farklar yaratabiliriz!

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz. Detaylar ve katılım için bizimle iletişime geçebilirsiniz.