Mustafakemalpaşa Haberleri

Paşader Futbol Turnuvası 6 Ekim’de Başlıyor!

Mustafakemalpaşalılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Paşader her sene olduğu gibi bu yıl da bir futbol turnuvası organize ediyor. Bu yıl turnuvada yenilikler de mevcut. Detaylar haberimizde…

Her sene Mustafakemalpaşa’nın mahalleleri arasında PAŞADER tarafından organize edilen futbol turnuvası yoğun ilgi görüyor. Turnuvaya katılan takımlar ve sporcular hem sosyalleşip eğleniyor hem de spor yapmış oluyor.

Kadınlar için bir ilk

PAŞADER bu sene her yıl organize ettiği turnuvaya bir de yenilik getirdi. %3 oranında kadın katılımının olduğu PAŞADER'in yeni vizyonu bu dönemde derneğe kadın katılım oranını da attırmak. Bu hedef kapsamında ilk kez kadınlar da turnuvaya dahil edildi. Erkekler için düzenlenen futbol turnuvasının yanında bir de kadınlar için masa tenisi turnuvası düzenlenecek.

Bu yenilikçi anlayış ile derneğe kadın katılımının da artması, derneğin daha dengeli bir cinsiyet dağılımına sahip olması da hedefleniyor. Kadın masa tenisi turnuvasına katılım ise şimdiden merak konusu oldu.

Futbol turnuvası minikler, gençler ve büyükler olarak 3 kategoride düzenlenirken turnuva 6 Ekim’de başlayacak.

Detaylar bu akşam belli oluyor

Paşader bu akşam dernek binasında yapacağı toplantıyla turnuvaya ilişkin detayları de duyuracak. Derneğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Paşader Turnuva Açılış Toplantısı

Turnuvamızın açılış toplantısı, yarın akşam saat 20.30'da Paşader dernek binamızda gerçekleştirilecektir. Bu yıl, turnuvamızda bir ilke imza atarak kadın sporcularımızı da mücadeleye dahil ediyoruz. Bayanlar Tenis Turnuvası ile bu yılın şampiyon kadın sporcusunu belirleyeceğiz.

Ayrıca, turnuvamızın ana sponsoru da bu toplantıda açıklanacaktır. Tüm takımlarımızı ve sporseverleri heyecanla bekliyoruz!

Yer: Paşader Dernek Binası