Genel Başkan Özel Mustafakemalpaşa ziyaretine kalabalık bir ekiple geldi. Ekibi yanı sıra birçok siyasi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’de katıldı.

Özel Yaptığı Açıklamalarla Gündem Yarattı!

Ozgur Ozel Mustafakemalpasada Konustu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı SGK borcu polemiğine cevap verdi. Geçmiş borçlarda olsa yeni gelen başkanlardan SGK borçlarını tahsil edeceğiz diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan için sert çıkış yaptı. “Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden 150 milyon TL istiyorlar, hesabı Şükrü başkana bırakmışlar. Belediyedeki aşırı istihdamın yarattığı sorunlarda ortada. Hem onu hem de şimdikini öde, böyle bir şey olmaz. Bu milletin seçtiklerine darbe yapmaya kalkma, bu milletin seçtiklerine millet sahip çıkacak” diyen Özgür Özel meydanda büyük alkış aldı.

Mustafakemalpaşa Rumeli Derneği’nin gurur gecesi! Mustafakemalpaşa Rumeli Derneği’nin gurur gecesi!

Mustafakemalpaşa Çiftçisine Müjdeyi Verdi

Mustafakemalpaşa’nın başlıca geçim kaynağı olan tarım için önemli açıklamalarda bulunan Özel birde müjde verdi. Tarladaki kavun karpuz tarlada kalmayacak diyen Özgür Özel Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in tarladaki kavun ve karpuzlarını alacağını duyurdu ve hiçbir çiftçiyi mağdur etmeyeceğiz dedi.

Özel’in TOKİ Konusuna da Cevabı Gecikmedi

TOKİ mağdurlarının da çözülmesi gereken sorunları bulunduğunu kaydeden Özel, hiç kimseyi yalnız bırakmayacaklarını ifade ederek; “CHP, baba evidir. Tapusu, hiçbir genel başka değil, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kayıtlıdır. Yoksullara, ezilmişlere, esnaflara, çiftçilere, orta direğe sesleniyorum, artık baba evine dönebilirsiniz. Atatürk’ü seven AK Partililerle, MHP’lilerle ‘Türkiye İttifakı’nda buluşma vakti gelmiştir. Halkın iktidarı geliyor, destek verin bu düzeni değiştirelim. Mustafakemalpaşa Şükrü Erdem’e, o da sizlere emanet” dedi.

Özgür Özel’in Mustafakemalpaşa’ya Giriş Yaptığı Konvoy Gündem Oldu

Sosyal medyada Özgür Özel’in araç konvoyu da çok konuşuldu. Kalabalık bir araç filosu ile Mustafakemalpaşa’ya giriş yapan Özgür Özel bazı kesimler tarafından konvoyun çok fazla araçtan oluştuğunu ve buna gerek olmadığını söylerken, bazı kesim vatandaşlar da konvoyun normal karşılanması gerektiğini söylediler.

Editör: Haber Merkezi