Belediye Başkan Yardımcısı Nail Kalkandeler dün itibariyle başkan yardımcılığı görevinden alınmış haber Mustafakemalpaşa gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu haberin ardından Kalkandeler, sosyal medya hesabından bugün Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Binası’nda basın açıklaması yapacağını duyurmuştu. 

Nail Kalkandeler ne dedi?

Son günlerde sosyal medya ve bazı basın organlarında şahsım hakkında yapılan haberler ve yorumlar üzerine bu açıklamayı yapma gereği duydum. Sözümü kendim söylerim; beyanım esastır.

Mustafakemalpaşa'da halkçı belediyecilik anlayışını iktidara getirmek inancıyla, örgütümüzle birlikte adayımız Şükrü Erdem'in arkasında tek vücut ve tek yürek olduk. Erdemli belediyecilik hedefiyle, inanç ve azimle yola çıktığımız Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Erdem, ilçe Başkanımız Sayın Gökhan Demir ve Yönetim Kurulu, Meclis Üyesi arkadaşlarım ve tüm örgütümle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Cumhuriyet Halk Partililer olarak, 131 mahallede çalmadık kapı bırakmayarak tırnaklarımızla kazandığımız 47 yıl sonraki iktidarı gözbebeğimiz gibi sürdüreceğiz. Görevden alınmam üzerine kimse hikaye yazmasın; kendi hikayemizi kendimiz yazacağız.

Meclis Üyesi olarak ilçeme yapacağım hizmetten kimsenin kuşkusu olmasın. Algı operasyonları ile bir ayrılık hikayesi düzmeye çalışanlara selam olsun; hizip ve ayrıştırma üzerine kurduğunuz siyaset düzenini yıkmak için yola çıkan bu nefer, tüm yol arkadaşlarıyla birlikte yürümeye devam edecektir.

Saygılarımla,

(Nail KALKANDELER)

(Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi)

(01.08.2024)

1923 Mustafakemalpaşaspor 2'de 2 Yaptı! 1923 Mustafakemalpaşaspor 2'de 2 Yaptı!

Editör: Haber Merkezi