Mustafakemalpaşa Haberleri

Mustafakemalpaşa’nın 5 Günlük Hava Durumu

Meteoroloji uyardı. Bugün sağanak yağış var. Diğer günler ise bulutlar havaya hakim olacak. Mustafakemalpaşa’nın 5 günlük hava tahmin raporu yayınlandı.

Mustafakemalpaşa’nın hava durumu yeni haftanın başlamasıyla merak ediliyor. Bizde sizler için gün gün Mustafakemalpaşa’nın hava durumunu paylaşıyoruz. İşte ayrıntılar…

Yağmur Şehri Terk Edecek!

Mustafakemalpaşa Pazartesi Hava Durumu

Geceden sabaha yağan sağanak yağış öğle saatlerinden sonra havayı bulutlara bırakacak. Güneşli ve parçalı bulutlu geçecek pazartesi gününün ortalama sıcaklığı 27 derece olacak.

Mustafakemalpaşa Salı Hava Durumu

Salı günü Mustafakemalpaşa için çoğunlukla güneşli geçecek. Ortalama sıcaklık ise 28 derece olacak.

Mustafakemalpaşa Çarşamba Hava Durumu

Çok bulutlu geçecek Çarşamba günü için herhangi bir yağış yine beklenmiyor. Kapalı bir havanın hakim olacağı Mustafakemalpaşa’da sıcaklık 31 dereceye çıkacak.

Mustafakemalpaşa Perşembe Hava Durumu

Perşembe günü Mustafakemalpaşa’da yer yer güneşli olacak. Akşamüstü saatlerine doğru ise hava kapayacak. Sıcaklık 31 derece civarlarında seyredecek.

Mustafakemalpaşa Cuma Hava Durumu

Bulutlu bir haftanın sonuna doğru güneşin tekrar kendini göstermesi D vitamini almak için güzel günlerden biri. Mustafakemalpaşa için kısmen güneşli olacak hava için termometreler 31 dereceyi gösterecek.