Mustafakemalpaşa’da faaliyet gösteren iki muhtarlar derneği ile yapılan kutlama Cumhurluk Meydanı’nda gerçekleşti.

Kutlama Cumhurluk Meydanı'nda Düzenlendi

Muhtarlar Dernegi Mustafakemalpasa

Mustafakemalpaşa Muhtarlar Dernekleri tarafından Cumhurluk Alanı’nda çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Sürecin devamında Mustafakemalpaşa Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Salih Kalınbacak ve Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Ökdem konuşma yaptı.

Çelenk sunma töreni sonrası Mustafakemalpaşa Belediyesi, Muradiyesarnıç Belediye Sosyal Tesisleri’nde muhtarlar günü amacıyla yemek düzenlendi. Yemeğe Muhtarlar Derneği Başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

Mehmet Salih Kalınbacak Muhtarlar Gününü Kutladı!

Mehmet Salih Kalınbacak muhtarlar günü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mustafakemalpaşa’da İlk Kez Cumhuriyet Koşusu Düzenlenecek! Mustafakemalpaşa’da İlk Kez Cumhuriyet Koşusu Düzenlenecek!

Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktasındaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve
halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesigörmektedir. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında  gelen muhtarlık, hem sevinçte hemde hüzünde halkının  her zaman yanında ve hizmetindedir. Hem milleti hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın  "19 Ekim muhtarlar günümüzü kutluyor arkadaşlarıma selam ve sevgilerimi sunuyorum'' ifadelerini kullandı.

Şükrü Erdem Muhtarlarla Yemek Programında Açıklamalar Yaptı

131 mahallesi bulunan ve yüzölçümü ile Bursa’mızın en büyük ilçesi Mustafakemalpaşa’mızda yerel yönetimlerimizin vazgeçilmez unsurları, mahallelerimizin güvencesi sizlersiniz. Sizler, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü kuran, en yakın temas noktası olarak hizmet veren çok önemli görevler üstleniyorsunuz. Görev süremiz boyunca temaslarımızı sürdürerek her bir mahallemize hizmet getireceğimizden şüpheniz olmasın. Uyum ve iş birliği içerisinde hep birlikte mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmeye devam edeceğiz. Bu özel günde, özverili çalışmalarınız için her birinize gönülden teşekkür ediyor, Muhtarlar Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Birlikte daha güzel işler başarmaya devam edeceğimize inanıyorum.

Editör: Haber Merkezi