Genç Avukat Mustafakemalpaşa’da Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti Genç Avukat Mustafakemalpaşa’da Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Mustafakemalpasa’da 15 ekiple geniş çaplı operasyon gerçekleştirildi. Suçlulara adeta göz açtırmayan polis ekipleri suçluları ve haklarında arama ve yakalama kararı bulunanları gözaltına aldı.

Tüm Mekanlarda Geniş Çaplı Arama Yapıldı

Edinilen bilgilere göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışma gerçekleştirildi.

Dün akşam saat 21:45’de yaklaşık 15 Ekiple Bursa Mustafa Kemal Paşa Huzur uygulaması başlatıldı. Mustafa Kemal Paşa emniyet açısından 30 önemli noktada  ekipler görev aldı. Eğlence mekanları, umuma açık yerler ve  meskun mahaller üzerinde  geniş çaplı  denetim yapıldı.

Vatandaşlar uygulamadan dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, narkotik, trafik, asayiş, terör ve diğer birimlere de bağlı polis ekipleri, şüpheli şahıslara yönelik denetim, kimlik sorgulaması, üst arama, işyerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Uygulamalarda suç unsuruna rastlananlar ile haklarında arama ve yakalama kararı bulunanlar gözaltına alındığı bilgisi edinildi.

Planlı denetimlerin ilçe genelinde belirli aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi