Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in Türkiye’nin en uzun soluklu festivali olan Bursa Festivali’nin sadece merkezle sınırla kalmaması ve çevre ilçelerde de etkinliklerin düzenlenerek festivalin Bursa’nın tamamını kapsamasını istediği biliniyordu. Ünlü klarnet virtüözü Ramazan Sesler, festival kapsamında Mustafakemalpaşa’da konser verecek.

Mustafakemalpaşa iş dünyası bir arada! PAŞADER farkıyla... Mustafakemalpaşa iş dünyası bir arada! PAŞADER farkıyla...

Ramazan Sesler Mustafakemalpasa

Ramazan Sesler kimdir?

Klarnet virtüözü Ramazan Sesler, üç kuşaktır süren aile geleneğini devam ettiriyor. Ailesindeki 3.kuşak klarnet virtüözü olan Sesler, ilk albümü olan ‘Babadan Oğula’yı 2016 yılında çıkartmıştı. Balkan ve Trakya müziklerini klarneti ile seslendiren Sesler; Marsilya, Toulouse, Lille, Paris, Bordeaux, Metz, Zürih ve Lizbon gibi ünlü Avrupa şehirlerinde konserler verdi. Sesler ayrıca, İstanbul Caz Festivali ve Akbank Caz Festivali gibi Türkiye’nin en büyük caz festivalleri kadrolarında da yer aldı.

Ramazan Sesler, 9 Temmuz Salı günü Mustafakemalpaşalılar için amfi tiyatroda sahne alacak. 20.30’da başlaması planlanan etkinliğe ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi