Aykut Yaman Süt Krizini Kaleme Aldı! İşte O Sorunlar! Aykut Yaman Süt Krizini Kaleme Aldı! İşte O Sorunlar!

Olay Fevzidede Mahallesi Ticaret Borsası civarında akşamüstü saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre kısa sürede kontrol altına yangın geri dönüşüm deposunda gerçekleşti. Siyah dumanların gökyüzünü kaplaması sonucu Mustafakemalpaşa’nın her noktasından gözüken yangın paniğe neden oldu.

Mühürlenen Geri Dönüşüm Deposu Yandı!

Adsız Tasarım-1

Ticaret Borsası mevkinde büyük bir aracın elektrik kablosunu koparması sonucu geri dönüşüm deposunda yangın çıktı. Hurdalıkların olduğu geri dönüşüm deposunda yangın kısa sürede büyüdü ve tüm Mustafakemalpaşa’dan görüldü. Vatandaşların paniğe kapıldığı yangın süresince hava simsiyah dumana boğuldu. Herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın bulunmadığı yangına kısa sürede itfaiye ekipleri müdahale ederek kontrol altına aldı.

Meydana Kadar Gelen Siyah Dumanlar Paniğe Neden Oldu

Adnan Menderes Meydanı ve birçok yerden görülen yangın dumanları meydanda da paniğe neden oldu. Dumanların Fevzidede Mahallesi'nden meydana kadar gelmesi yangının daha yakın bir yerde olması ve can kaybının olabileceği endişesi ile korkuya neden oldu. Kısa sürede geri dönüşüm deposunda çıktığı öğrenilen yangının herhangi bir hasar alınmadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldüğü öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi