Mustafakemalpaşa Rumeli Halk Oyunları ve Kültür Derneği bu sene 25.yılını kutluyor. Bu vesileyle derneğin düzenlediği onur gecesi de yoğun ilgi gördü. Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekilleri Hasan Öztürk ve Kayıhan Pala, Ak Parti Milletvekilleri Refik Özen, Mustafa Yavuz, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mehmet Okur, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem ve siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarının da katıldığı gecede Rumeli Kültürü bir kez daha hatırlandı.

Aykut Yaman Süt Krizini Kaleme Aldı! İşte O Sorunlar! Aykut Yaman Süt Krizini Kaleme Aldı! İşte O Sorunlar!

1-1

Kortej, sanatçılar ve halk oyunları

İlk olarak Etibank önünde toplanan bir kortejle Adnan Menderes Meydanı’na yürünürken özel gecede program yapılan konuşmalarla başladı. Ardından sanatçılar sahne alırken, yine Rumeli Kültürü’nü yansıtan halk oyunları sergilendi. Program akışı vatandaşlar tarafından da yoğun ilgiyle takip edildi.

3-1

Başkan Necip Şen'e teşekkür

Programa katılan birçok siyasi sosyal medya hesaplarından Rumeli Onur Gecesi'ne dair paylaşım yaparken siyasileri buluşturan ortak nokta ise Başkan Necip Şen oldu. Milletvekilleri Kayıhan Pala ve Hasan Öztürk, Refik Özen, Mustafa Yavuz, Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve İlçe Başkanı Gökhan Demir, Ak Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve İlçe Başkanı Mutlu Turgut Mustafakemalpaşa Rumeli Halk Oyunları ve Kültür Derneği Başkanı Necip Şen'e teşekkür etti. 

6-1

4-1

Editör: Haber Merkezi