Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Köksal Şenkoyuncu ve yönetimi geçtiğimiz hafta Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem’i ziyaret etmişti. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Şenkoyuncu aynı zamanda projelerini kendilerine saklamadan Başkan Erdem ile de paylaştıklarını sosyal medya hesabı aracılığıyla ifade etti.

Şenkoyuncu paylaştıkları 6 projeden ikisini kamuoyuyla da paylaştı. Şenkoyuncu, ekolojik kreş ve Mustafakemalpaşa Tiyatro Kulübü kurulmasının Mustafakakemalpaşa’nın ihtiyaçları arasında olduğunu ifade etti.

Ekolojik kreş projesinin detayları

Projemizde;

Kütük evlerden yapılmış kapalı alanlar, çeşitli ağaçların, bitkilerin, olduğu, çocukların çapalama ekim dikim yapabildiği, tavuğundan, koyununa, kedisinden guvercinine kadar hayvanların olduğu, bir ekolojik kreş hayal ediyoruz. Bu kreşte yavrularımıza trafik eğitimi verilmesini, adab-ı muaşeret kuralları egitimi, iletişim yeteneklerinin geliştirilmesi gibi yavrularımızın yarınlara donanımlı birer birey olarak hazırlanmasını arzu ediyoruz. Çocuklarımız burada ağaç dikecek, hayvanları ve bitkileri tanıyacak ve doğa ile daha barışık bireyler olarak yetişecektir. Malumunuz testiye ne doldurursanız dışına o sızar. Biz çocuklarımızın daha en küçükten bilimle, hayvan ve doğa sevgisiyle yoğrularak, bilgili ve örnek vatandaşlar olarak yetiştirilmesini arzu ediyoruz.

Ey Gönül Burs Başvuruları Uzatıldı! Ey Gönül Burs Başvuruları Uzatıldı!

Böyle bir kreşten başta çalışan annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin memnun olacağını ve bu projemizi destekleyeceklerini umut ediyoruz. Bundan sonra da İlçemize olumlu katkı sağlayacağını düşündüğümüz projelerimizi hem yetkililerle hem de halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

Biliyoruz ki, ilçemiz böyle bir projeyi hayata geçirebilecek bir güçtedir. Böylesi bir proje için yapilacak harcamaya ilçemiz sevdalısı iş adamlarımizın da, hatta halkımızinda maddi katkı saglayacağını ve el birliği ile kışa sürede hayata geçirilebileceğini değerlendirmekteyiz. Gücümüz her şeye yeter, biz Mustafakemalpasayız. Yeter ki istensin!

Tiyatro kulübü önerisi

Değerli hemsehrilerim;

Belediye başkanımıza teklif ettiğimiz üçüncü projemiz  "Belediyemiz tarafından desteklenecek Mustafakemalpaşa Tiyatro Kulübü kurulması." projesidir. Sosyal faaliyet eksikliği ilçelerde yaşayan insanlar için en önemli yakınma konularından birisidir. Sosyal yaşam zenginliği, sanatsal, spor faaliyetlerinin de topluma mutluluk verdiği, gençlerimizi başta alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan koruduğu tartışılmaz bir gerçektir. Bu nedenle, ilçemizde belediyemizin desteğinde istekli vatandaşlardan oluşturulacak bir tiyatro kulübünün kurulmasının ve kulüp üyelerince oyun sahnelenmesinin ilçemizin kültür ve sanat yaşamına katkı sağlayacağını mütalaa etmekteyiz.

Editör: Haber Merkezi