Mustafakemalpaşa’da Kısa Süreli Yağmur Hayatı Yine Felç Etti! Mustafakemalpaşa’da Kısa Süreli Yağmur Hayatı Yine Felç Etti!

Son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle tüm vatandaşların sağ duyulu olması gerektiğini ve provakatif eylemlerde bulunmaması gerektiğine dair açıklamalarda bulunan Mustafakemalpaşa ADD önemli çağrıda bulundu.

Mustafakemalpaşa ADD’den açıklama geldi

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır . Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Son günlerde ülkemizde ve sınırlarımızda meydana gelen sığınmacıların yapmış olduğu aşağılık eylemlere karşı vatandaşlarımızın haklı ve büyük tepkisini izliyoruz .

Hükümetin izlediği göçmen politikası ülkemize ve milletimize maddi ve manevi zarar vermektedir .

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ MUSTAFAKEMALPAŞA ŞUBESİ olarak bize ecdadımızdan miras bırakılan Türkiye Cumhuriyetini , Vatanını ve Bayrağını her alanda büyük bir onurla koruyacağını bu ülkede yaşayan herkesin bilmesi gerekir .

Acilen konunun çözülmesini istediğimiz gibi tüm vatandaşlarımızında sakin kalmasını , her türlü provakatif eylemlere kanmamasını diliyoruz.

Bayrağımızın olması gerektiği yerde yükseklere olması gerektiği bilinci ile de tüm halkımızı evlerinin balkonlarını , dükkan ve ofislerini Türk Bayrakları ile donatmaya davet ediyoruz .

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!

Editör: Haber Merkezi