Geçtiğimiz günlerde Özgür Özel Bursa’yı ziyaret etmiş ve Mustafakemalpaşa mitinginde kavun ve karpuzları tarlada bırakmayacaklarını, Mustafa Bozbey’in hepsini alacağını söylemişti. Vaat çok geçmeden yerine getirildi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey hem vatandaşı hem çiftçiyi mutlu etti.

1923 Mustafakemalpaşaspor 2'de 2 Yaptı! 1923 Mustafakemalpaşaspor 2'de 2 Yaptı!

Tarım Peyzaj A.Ş. Değerinde Aldı

Mustafakemalpasalı Ciftci Mutlu

Tarım Peyzaj A.Ş. Mustafakemalpaşalı ve Karacabeyli çiftçilerinden değerinde aldıkları kavun ve karpuzları Bursa’nın çeşitli bölgelerinde satışa çıkardı. Toplam 700 ton civarında ürün alımı yaparak 17 ilçede vatandaşa dağıtmayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi üreticiyi mağdur etmeyecek.

Başkan Mustafa Bozbey Açıkladı

Tarladaki kavun ve karpuzun 2-3 liraya satılmasına duyarsız kalmayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adeta çiftçiye rahat bir nefes aldırdı. Mustafa Bozbey bu projesiyle vatandaşlardan ve çiftçiden tam not aldı. İşte Mustafa Bozbey'in konu ile ilgili açıklaması;

 “Köylünün malını tarlada bırakmayacağız, ürünlerin ucuz rakamlarla alınmak istenmesine de fırsat vermeyeceğiz. Tarım Peyzaj AŞ aracılığıyla kavun ve karpuzları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız”

Editör: Haber Merkezi