Balıkesir Karesi’de CW Enerji sponsorluğunda düzenlenen 64. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan final müsabakasında Erkan Taş’ı mağlup eden Enes Doğan oldu. Enes Doğan şampiyonluk kutlamasında 2024 Paris Olimipiyatları ile ün kazanan Milli Sporcu Yusuf Dikeç pozu da verdi.

Mustafakemalpaşalı şampiyon!

64. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri, başaltı kategorisinde Mustafakemalpaşalı bir şampiyon da çıkardı. Başaltı kategorisinde Okan Yavaş şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Yavaş, son olarak tarihi Kırkpınar güreşlerinde aradığını bulamamıştı.

Bozbey’den tebrik

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla aralarında Okan Yavaş’ın da olduğu dereceye giren Bursalı sporcuları tebrik etti. Bozbey’in mesajı:

Kurtdereli Güreşleri’nde 5 madalya ile bizlere büyük bir gurur yaşatan Bursa Büyükşehir Belediyespor güreşçilerimizi yürekten kutluyorum.

Sencer Solakoğlu: Zor Günler Bizi Bekliyor! Sencer Solakoğlu: Zor Günler Bizi Bekliyor!

Sporcularımızdan Okan Yavaş başaltı birincisi, Onur Keskin küçük orta birincisi, Bilal Kahraman küçük orta üçüncüsü, Mikail Bilem deste büyük boy üçüncüsü ve Hamza Oran tozkoparan boyu üçüncüsü oldu.

Sporun her alanında sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz ve hedeflerimizi hep yukarıya taşıyacağız.

Editör: Haber Merkezi