Türkiye’de düzenlenen en önemli güreşlerden biri olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri sonrasında düzenlenen Kabulbaba Yağlı Güreşleri müthiş mücadelelere neden oldu. Heyecan dolu anlara şahit olan seyircilere eşsiz bir spor zevki yaşatan Kabulbaba Yağlı Güreşleri’nde birinciliği Okan Yavaş aldı.

Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek Oldu

Yusuf Can Zeybek

Kirmasti Kervan Mobilya’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyonun ağalığını da Kirmasti Kervan Mobilya AVM Yönetim Kurulu Başkanı Altın Kemerli Ağa Niyazi Dal üstlendi. 2023 Kırkpınar Başpehlivan Yusuf Can Zeybek final maçında Yalçın Üncül’e üstünlük sağlayarak başpehlivan kategorisinde şampiyon oldu.

349. Ağalık İhalesi 500 Bin Türk Lirası bedelle Fırat Yıldız’ın

Kabulbaba Yagli Guresleri

1923 Mustafakemalpaşa Spor Galibiyetle Başladı! 1923 Mustafakemalpaşa Spor Galibiyetle Başladı!

Düzenlenen yağlı güreş etkinliğinin önümüzdeki sene için ağalık ihalesi de büyük ilgi gördü ve rekor bir fiyata yeni sahibini buldu. Hüseyin Tokat liderliğinde ki tertip komitesi Erhan Toy, Olcay Koç, İrfan Azar, Saim Sarsar ve Erdal İnci’den oluşturulurken 349. Kabulbaba Yağlı Güreşleri içi gelecek yıl ağalık sahibi İntro Tarım ve Hayvancılık’ın sahibi 500 bin Türk Lirası vererek Fırat Yıldız oldu.

Editör: Haber Merkezi