1923 Mustafakemalpaşaspor uzun zaman sonra yeniden profesyonel lig heyecanı yaşıyor. Bu yıl 3.ligde mücadele edecek kulübün ilk maçı hangi stadyumda oynayacağı merak konusuydu. Profesyonel lig standartlarını karşılamayan Mustafakemalpaşa Stadyumu’nun eksikleri Mustafakemalpaşa ve Bursa Büyükşehir Belediyeleri’nin özenli çalışmasıyla tamamlanmaya çalışılıyor. Böylece ilçe stadyumu ligin ilk maçına hazır hale gelmesi planlanıyor.

Yönetimden taraftara jest

1923 Mustafakemalpaşaspor, ligin ilk maçında 8 Eylül 2024 Pazar günü Çankaya Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. İlçe stadyumuna yetiştirilmesi planlanan müsabaka için yönetimden taraftara bir de jest geldi. Yönetim kurulu üyesi Gökhan Demir sosyal medya hesabından ilk maç biletlerinin ücretsiz olduğunu duyurdu. Demir ‘’Biletler bizden, destek sizden’’ dedi.

CHP İlçe Başkanı Gökhan Demir’in paylaşımı:

İlk Maç, İlk Heyecan!

Sevgili Taraftarlarımız,

1923 Mustafakemalpaşaspor yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi! 1923 Mustafakemalpaşaspor yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi!

Bu sezonun ilk maçında, heyecanımızı ve enerjimizi paylaşmak için sizleri Mustafakemalpaşa’daki evimizde, kendi sahamızda görmek istiyoruz.

Takımımızın başarısı için hep birlikte tribünleri coşturma zamanı. Gelin, ilk maçımızda yanımızda olun ve bu özel anı hep birlikte yaşayalım.

Bilet bizden, destek sizden!

Whatsapp Image 2024 09 03 At 23.59.47

Editör: Haber Merkezi