Mustafakemalpaşa Haberleri

Genç Parti İlçe Başkanı İstifa Etti

Mustafakemalpaşa Genç Parti Başkanı İrfan Korkmaz istifa etti. İrfan Korkmaz 11 aydır sürdürdüğü görevinden ayrıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar…

Geçen yıl Aralık ayında yapılan kongrede teşkilatını kurarak Genç Parti Başkanı seçilen İrfan Korkmaz yönetimle beraber görevinden ayrıldı.

İrfan Korkmaz'ın Açıklamaları Şöyle

 “Genç Parti İlçe Başkanlığı görevimden yönetim kurulum ile birlikte istifa ettiğimi kamuoyuna saygı ile sunmak istiyorum. Gerekçem şudur ki; siyasette ki tek amacım, harika ekibim ile birlikte kişisel çıkarlar peşinden koşmadan halkımızın isteklerini, taleplerini çözüm mercilerine ulaştırmak ve giderilip giderilmediğini takip etmek, kısacası halkımızın bir nevi sesi olmak amaçlı olmuştur. 31 Mart yerel seçimlerinde de Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Sayın Şükrü Erdem’e koşulsuz, kayıtsız ve hiç bir beklenti içinde olmadan ekibimiz ile tam destek vererek bunu göstermiş olduk. Genç Parti ülkemiz için çok önemli bir siyasi partidir. Böylesine değerli bir siyasi partide ilçe başkanı olmaktan hem de ilçemizdeki tüm siyasi partileri ele aldığımızda kongresini yapıp, ilçe başkanlığı görevini sürdüren tek siyasi parti ilçe başkanı olmaktan onurlu ve gururluyum. Malumunuz, her işte, olduğu gibi siyasette de ekip çalışması önem arz etmektedir. Genel merkezden tutun, teşkilat başkanlığı, il başkanları, ilçe başkanları belirlenen aynı amaç uğruna uyum içinde, senkronize bir şekilde dayanışma içinde çalışabilir olmalıdır. Aylardır görevinden istifa eden İl Başkanımız Sayın Tuncer Mutlu yerine il başkanı atanmaması, il başkanı olmadan Mustafakemalpaşa’da Genç Parti Başkanı olarak görev yapmamın uygun olmadığını düşünerekten, çok sevdiğim Genç Parti İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Siyaset uzun soluklu bir iştir. Bundan sonraki süreçte siyasette yeni bir yol haritası çizeceğiz. Genel merkez bazında görüştüğümüz, şahsıma ve ekip arkadaşlarıma gelen teklifleri il teşkilatımızın destek ve yönlendirmeleri doğrultusunda değerlendireceğiz. Ekibim ile birlikte kopmadan siyasete devam edeceğimizi kamuoyuna saygılarımla sunarım.”