ADD’nin geniş katılımlı üye toplantısında konuşan Şentürk, yalnızca Mustafakemalpaşa’da değil Türkiye genelinde uygulamaya geçilmesi için Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezi ile paylaştıkları projesini açıkladı: Mustafakemalpaşa Çalışma Grubu

‘’Tüm vatandaşların katkı ve katılımına açık!’’

Ahmet Senturk

Sencer Solakoğlu: Zor Günler Bizi Bekliyor! Sencer Solakoğlu: Zor Günler Bizi Bekliyor!

Doktor Ahmet Şentürk başta Mustafakemalpaşa olmak üzere tüm ülkede uygulanması gereken bu projeyi, ADD Genel Merkezine sunduklarını açıkladı. Toplantıda çalışma gruplarına dair ayrıntılar da veren Doktor Şentürk ADD Mustafakemalpaşa olarak 18 çalışma grubu kurduklarını gönüllü olan herkesin bu grupta görev alabileceğini söyledi.

İşte Dr. Ahmet Şentürk’ün açıklamaları

Mazisinden gurur duyan, ancak bugününde mutsuz, gelecekten umutsuz 103 bin Mustafakemalpaşalıyız.

Yaşadığımız koşullar her geçen gün yeni olumsuzluklar doğuruyor. Birçoğumuz, bulunduğumuz yerlerde bu kötü gidişe "dur" demek istiyor, ancak birey olarak bir şey yapamayacağımızı düşünerek daha da umutsuzlaşıyoruz. Oysa ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fikri ve vicdani hür olan milletine koyduğu tek yasak umutsuzluktur. Atatürk gibi düşünerek onun yolunda ilerleme çabasındaki biz Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri ve Atatürkçü yurttaşlar, kentimize bir başka odak ya da muhatap tarafından günümüz sorunlarının tespiti ve çözümlenmesi için bir çaba ya da davranış gözlemleyemiyoruz.

Bu tespitin sonucunda Atatürkçü Düşünce Derneği Mustafakemalpaşa Şubesi olarak, Genel Merkezimize tüm ülkedeki şubelerimizce de uygulanmaya başlanmasını teklif ettiğimiz bir projeyi gerçekleştirmek üzere "Yeniden Atatürk Cumhuriyeti İçin Mustafakemalpaşa Çalışma Grubu" kurma kararı aldık. Yeniden Atatürk Cumhuriyeti İçin Mustafakemalpaşa Çalışma Grubu; Mustafakemalpaşa'nın güncel sorunlarını belirlemek, çözüm önerileri geliştirmek, geleceğin çağdaş Cumhuriyet kentini oluşturmak doğrultusunda çalışmalar yapmayı hedeflemektedir. Yeniden Atatürk Cumhuriyeti İçin Mustafakemalpaşa Çalışma Grubu, Mustafakemalpaşa için söyleyecek sözü olan tüm çağdaş uygarlıktan yana, bilimsel ve analitik düşünceyi benimsemiş hemşerilerimizin katkı ve katılımına açıktır.

Yeniden Atatürk Cumhuriyeti için GÖREV BASINA!

Dr. Ahmet Şentürk

( Mustafakemalpaşa Çalışma Grubu Koordinatörü)

Çalışma Grupları Oluşturuluyor

Doktor Ahmet Şentürk çalışma gruplarını da belirlediklerini açıkladı. Toplam 18 çalışma grubu kuracaklarını söyleyen Doktor Şentürk her grubun 3 kişiden oluşacağını, başkan sekreter ve üye gibi görevlendirmelerin de isimlerin belli olduktan sonra yapılacağını söyledi.

1-TARIM GRUBU

2-HAYVANCILIK GRUBU

 3-ORMAN GRUBU

4-MADENCILIK GRUBU

5-TURİZM GRUBU

6-SANAYI GRUBU

7-ESNAFLIK-TİCARET GRUBU

8-EĞİTIM GRUBU

9-SAĞLIK GRUBU

10-ULAŞIM VE TRAFİK GRUBU

11-İN$AAT GRUBU

12- İKLİM VE ÇEVRE GRUBU

 13-GENÇLİK SORUNLARI GRUBU

14-KADIN SORUNLARI GRUBU

15-ENGELLİ SORUNLARI GRUBU

16-HUKUK GRUBU

17-SOSYAL YAŞAM GRUBU

18-KRİZ VE AFETLERE HAZIRLIK GRUBU

Editör: Birkan Erel