Bursalı üreticiye domates ve karpuzdan sonra bir darbe de incirden! Bursalı üreticiye domates ve karpuzdan sonra bir darbe de incirden!

Doğa turizmi her geçen gün turizm sektöründeki payını arttırıyor. Birçok doğa sever yaz kış fark etmeksizin turistik bölgelerde çadır kampı kurarak doğanın tadını çıkarıyor. Bungalov evler ise kamp yapmak istemeyenlerin yeni gözdesi. Ahşap yapısıyla doğayla uyumlu, turistlerin ilgisini çeken bungalov evler için Bursa’da bir alan daha kuruluyor.

Keles Baraklı Köyü

Keles’e bağlı Baraklı Köyü’nde Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, 10 yıllığına BUSKİ’den kiraladıkları alana bungalov evler inşa edecek. Baraklı Göleti’nde 40 adet bungalovdan oluşan tesis turistlerin hizmetine sunulacak.

Sportif olta balıkçılığı desteklenecek

Taslak aşamasında olan tesis tamamlandığında, tesiste karavan kamp alanı da bulunacağı açıklanırken, göle salınan balıklarla sportif olta balıkçılığı da desteklenecek.

Mustafakemalpaşa’ya da kurulur mu?

Doğası, ormanları Japon bilim adamları tarafından geçtiğimiz aylarda incelenen Mustafakemalpaşa’ya da benzer bir tesis kurulup kurulmayacağı ise merak ediliyor.

Editör: Haber Merkezi