Mustafakemalpaşa Haberleri

Barış Mahallesi ve Tatkavaklı asfalta kavuşuyor!

Yıllardır sorun haline gelen yol ve asfalt sorunu adım adım çözülüyor. Detaylar ve yapılan çalışmaların videosu haberimizde...

Mustafakemalpaşa yolları son yıllarda ilçede yaşayanların konforunu en çok azaltan sorunların başında geliyor. İlçenin birçok noktasında aynı anda başlayan altyapı çalışmalarının bitmemesi, biten yerlerin tamamlanmadan bırakılması vatandaşlar için mağduriyet oluşturuyor.

Asfaltlama çalışmaları başladı

Vatandaşların sorununu çözmek adına Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi birlikte çalışmalara başladı. Barış Mahallesi ve Tatkavaklı Mahallesi’ndeki stabilize yollarda asfaltlama çalışmalarını bölgede oturan vatandaşlar da memnuniyetle karşıladı.

Başkan Erdem’den paylaşım

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Erdem paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile Mustafakemalpaşa’mız güzelleşmeye devam ediyor.

Şehrimizin her köşesine yayılan yenilikler ve hizmetlerle, Mustafakemalpaşa’mızı daha yaşanabilir ve modern bir hale getiriyoruz.