Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 198.yılı törenle kutlandı! Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 198.yılı törenle kutlandı!

ATADER adıyla açılan yardım derneği için açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey olmak üzere birçok siyasi ve vatandaşlar katıldı. "Artık gencin yaşlının, öğrencinin, çalışanın, yolda kalanın hastanın Mustafakemalpaşa'da çalacak bir kapısı var" sloganıyla yola çıkan ATADER derneği için hizmet vakti.

ATADER İLE SOSYALLEŞME VE YARDIMLAŞMA AMAÇLANIYOR

Mustafakemalpasa Atader Acildi

ATADER Mustafakemalpaşa'nın vatandaşları için sosyalleşme imkanı sunacak ve yardımlaşmayı ön planda tutarak paylaşma bilinci ile hizmet edecek. Perşembe günü 14:00'te gerçekleşen açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, CHP İlçe Başkanı Gökhan Demir ve birçok vatandaş katıldı.

ATADER YÖNETİMİ KİMLERDEN OLUŞUYOR

  • ATADER Başkanı: Doğukan Özkoç
  • ATADER Başkan Yardımcısı: Mertcan Kolu
  • Kurucu Yönetim Üyeleri:  Hüseyin Altıntaş, Caner Çelik, Gökhan Aydoğdu, Sabit Görkem Aslan, Yunus Kaya, Berkay Karcı

ATADER'in Açıklamaları Şöyle;

Çok kıymetli Mustafakemalpaşa halkı, hiç bir çocuk yatağa aç girmesin diye çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize sonsuz teşekkür ederiz. Artık gencin yaşlının, öğrencinin çalışanın, yolda kalanın hastanın Mustafakemalpaşa'da çalacak bir kapısı var. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa BOZBEY'e, CHP Bursa Milletvekilimiz Sn. Nurhayat ALTACA KAYIŞOĞLU'na, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Sn. Şükrü ERDEM'e, CHP İlçe Başkanımız Sn. Gökhan DEMİR'e, muhtarlarımıza, oda başkanlarımıza teşekkür ederiz.

Editör: Haber Merkezi