Mustafakemalpaşa Haberleri

Akarspor’un Yeni Başkanı Sami Loyan Oldu!

Akarspor için önemli bir diğer gelişme ise Teknik Direktör Mehmet Yavuz ile yollar ayrıldı. Tüm ayrıntılar haberimizde...

Akarspor Yönetim Kurulu Kararını Verdi

Akarspor başarılı yılların sonunda ses getirecek bir karar aldı. Yönetim kurulu ile alınan karar ile Mehmet Çalışkan görevinden ayrıldı. Yerine Sami Loyan geldi. Akademik kariyere sahip olan Sami Loyan için her anlamda destek olacağını da söyleyen Mehmet Çalışkan, Akaspor’un hedeflerini de bir bir gerçekleştirdiklerini bu hedefler doğrultusunda daha nice başarılara imza atacaklarını da iletti.

Mehmet Yavuz İle Yollar Ayrıldı

Akarspor’u 2. Amatörden alarak süper amatör kümeye taşıyan teknik direktör Mehmet Yavuz takımdan ayrılma kararı aldı. Anlaşmalı olarak feshedilen sözleşme ile yollarını ayıran Mehmet Yavuz Akarspor için her daim destek olmaya hazır olduğunu ifade etti.

Sami Loyan Açıklamalarda Bulundu

Öncelikle başkanımız Mehmet Çalışkan’a emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Akarspor’u buralara taşıyan Teknik Direktörümüz Mehmet Yavuz’a, oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Birlikte olduğumuz süre içinde çok emek verdiler. Bu liglerde başarı elde etmek için çok daha özverili olmak gerekiyor, biz bunu ortaya koyduk ve başardık. Şimdi yeni bir döneme başlıyoruz ilçemiz için takımımız için hayırlı olmasını diliyorum.