Bursa Kültür ve Sanat Vakfı (BKSV), tarafından düzenlenen Bursa Festivali, Bursa’nın kültür, sanat hayatına önemli bir katkı sunmaya devam ediyor. 62.si bu yıl düzenlenen festival dün akşam coşkuyla başladı.

Bursa’da yaşayanlar ortalama kaç yaşına kadar yaşıyor? Açıklandı! Bursa’da yaşayanlar ortalama kaç yaşına kadar yaşıyor? Açıklandı!

Bursa Festivali

Görkemli açılış

Birçok ünlü sanatçıya ev sahipliği yapacak Bursa Festivali’nde dün gece sahneye Manuel De Falla "Amor Brujo" Bursa Devlet Senfoni Orkestrası & Siudy Garrido Flamenko Topluluğu çıktı. İzleyicilerden büyük ilgi gören performansı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de eşi Seden Bozbey ile takip etti.

Bursa Festivali 2

Bozbey’den festival paylaşımı

Başkan Bozbey, açılışına katıldığı festivale dair sosyal medya hesaplarından da paylaşımda bulundu. Tüm Bursalıları etkinliklere katılmaya davet eden Bozbey X hesabından şu paylaşımı yaptı.

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="tr" dir="ltr">62. Uluslararası Bursa Festivali&#39;nin açılışına kıymetli eşim Seden Bozbey ile katıldım. Merinos Parkı’nda açılışını gerçekleştirdiğimiz festivalimizin ilk gününde sahneye Manuel De Falla &quot;Amor Brujo&quot; Bursa Devlet Senfoni Orkestrası &amp; Siudy Garrido Flamenko Topluluğu çıktı.<br><br>Atış… <a href="https://t.co/dJvTJ60P85">pic.twitter.com/dJvTJ60P85</a></p>&mdash; Mustafa Bozbey (@mustafabozbey) <a href="https://twitter.com/mustafabozbey/status/1809447304153255944?ref_src=twsrc%5Etfw">July 6, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Etkinlik takvimi

5 Temmuz - 31 Temmuz arasında gerçekleştirilecek 62. Bursa Festivali'nde sahne alacak sanatçılara ve etkinlik takvimine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi