Mustafakemalpaşaspor, Bursa Yıldırımspor’un haklarını satın alarak 2024-2025 sezonunda 3.ligde mücadele edecek. Geçtiğimiz haftalarda imza töreniyle birlikte Mustafakemlapaşaspor taraftarları arasında coşku tavan yaparken yeni yönetim tesislerde hem yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi hem de Kirmasti Gençlik ile yemekte bir araya geldi.

İlçe stadyumu lige hazır! İlk maç biletleri yönetimden… İlçe stadyumu lige hazır! İlk maç biletleri yönetimden…

Yönetim kurulunda yer alan isimlerden yapılan toplantı ve yemek etkinliğine dair sosyal medya paylaşımları da geldi. PAŞADER Başkanı Murat Tunçel sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Yönetim kurulunda görev yapmaktan gurur duyduğum ve bu sene Şehrimizi ve ilçemizi TFF 3.Ligde temsil edecek 1923 Mustafakemalpaşaspor olarak, tesislerimizde yönetim kurulu toplantımızı verimli bir şekilde başarıyla tamamladık. Sonrasında, Ateşli taraftar grubumuz Kirmasti Gençlik taraftar grubumuzla bir araya gelerek , Paşader yönetim kurulumuzda başkan yardımcımız olarak görev yapan Alper Barut  dostumun (Barut Et)  katkı sağladığı mangal eşliğinde yemeğimizi yedik ve çok verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Bu buluşma, kulübümüzün birlik ve beraberliğini pekiştiren, kaliteyi öne çıkarmak için, profesyonelce bir takım desteklemek adına anlamlı bir buluşma olarak hafızalarımızda yer aldı.

1923 Mustafakemalpaşaspor yönetim kurulunda yer alan bir diğer isim Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Gökhan Demir de ‘’1923 Mustafakemalpaşaspor olarak, yönetim kurulu toplantımızı başarıyla tamamladık. Toplantı sonrasında, Kirmasti Gençlik taraftar grubumuzla bir araya gelerek yemeğimizi yedik ve samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Bu buluşma, kulübümüzün birlik ve beraberliğini pekiştiren anlamlı bir anı olarak hafızalarımızda yer aldı.’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi