Çağlar Özel ve Kerem Yaşa’nın attığı gollerle 2-0 ile galibiyet ile ayrılan Mustafakemalpaşa Spor 3.Lig’de çıktığı ilk karşılaşmada galibiyet aldı.

Mustafakemalpaşaspor’a Selam Durun!

Mustafakemalpasapor Puan Cetveli

1923 Mustafakemalpaşa Spor ilk haftada ilk galibiyetini aldı ve TFF 3. Lig 3. grupta puan tablosunda ilk sırada yer aldı. İlk maçını Çankaya Spor Kulübü ile oynayan temsilcimiz, Bursa’da oynanan maçta 2 gol atarak Mustafakemalpaşa Spor taraftarlarını mutlu etti. Taraftarların 90 dakika boyunca desteklerini hisseden Mustafakemalpaşa Spor oyuncuları güzel performansıyla dikkat çekti. İlk yarıda 13. Dakikada Çağlar Özel’in golüyle 1-0 öne geçen temsilcimiz, ikinci yarının 56. Dakikasında Kerem Yaşa ile farkı ikiye çıkardı.

Mustafakemalpaşa Spor Taraftarları Mest Etti!

Mustafakemalpasaspor-5

1923 Mustafakemalpaşa Spor taraftarları ilk maçın Bursa’da oynanması kararı sonrası destekleri merak konusu olmuştu. Mustafakemalpaşa Spor taraftarları her koşul ve şartlarda olduğu gibi Çankaya maçında da 1923 Mustafakemalpaşa Spor Kulübü’nü yalnız bırakmadı ve stattaki yerlerini aldılar. 90 dakika boyunca kesintisiz kulübe destek olan taraftarlar, oyuncuları mest etti ve ilk galibiyetin haklı gururunu yaşadı.

Kolpaçino Kamil Mustafakemalpaşa’da! İyilik Peşinde… Kolpaçino Kamil Mustafakemalpaşa’da! İyilik Peşinde…

MKP Medya Kusursuz Bir Yayın Ortaya Koydu

Mkp Medya-2

1923 Mustafakemalpaşa Spor takımımız 3. Lig’de yer almasının ardından Mustafakemalpaşa’nın maçlarının hangi medya da yayınlanacağı merak konusu olmuştu. MKP Medya’nın girişimleriyle profesyonel bir çekim ile gerçekleştirilen çekim için canlı yayın esnasında övgüler yağdı. Başarılı bir çekim gerçekleştirilen yayın için emekleri geçen ve destek olan herkes için kısa zamanda paylaşım yapılacağı duyuruldu.

İkinci Maç Alanya 1221 Takımıyla!

1923 Mustafakemalpasaspor1923 Mustafakemalpaşa Spor takımı ligin ikinci karşılaşmasını deplasmanda Alanya 1221 Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Editör: Haber Merkezi